Nallipyssy, velipyssy, sotamiehen pyssy, action manin pyssy, henkaripyssy, sormipyssy, talouspaperirullapyssy, bazooka ilmakierrepyssy, lego pyssy, junaradan pala pyssy,... Pyssyjä siellä ja pyssyjä täällä ja jos tosiaan ei mitään muuta, niin omat sormet toimii pyssynä ihan hyvin. Ja sitten vaan pum, pum, patatatatata ja räiskis.

Rupesin tuossa miettimään, että miten älyttömästi on kaikenlaisia leluja, jotka liittyy sotimiseen. Pidin hirmuisen pitkään pintani, ettei meille ostettu varsinaisia nalli tai muita rätinäpyssyjä. Olihan noita vesipyssyjä ja ukkoja jo silloinkin, mutta kerran sitten miehet keskenään oli ostaneet nallipyssyn. :) No, en minä mitenkään superhirmu tässä asiassa ollut, mutta olinpahan vaan päättänyt, että itse en osta pojalle ihan pelkkää pyssy lelua. Jotkuthan yrittää pitää kodin ihan täysin pyssyttömänä ja siihen minä en usko. Tai jos joku on sellaisessa onnistunut, niin voi ilmottautua tuossa kommenttilootassa ja kertoa millaista on elämä ilman pyssyleikkejä. Siis poikaperheessä.

Pojat on poikia. Muutama viikko sitten veljeni esitteli heille ihan hirvikivääriä ja olipa huima juttu. Pienempi pojistakin tähtäili ja tutki joka nippelin. Isompi oli myös tarkkana. Toisaalta on ihan hyvä, ettei omassa kodissa ole sellaista. Jotenkin hirvittäisi, jos kodissa olisi oikeita aseta ja pikkupoikia yhtä aikaa. En tosiaan ymmärrä Amerikan tyyliä, jossa näin on aika monessa tapauksessa...