Kyllä kesä vaan aina on paikallaan. Pitää varoa, ettei päästä lipsahtamaan mieleen mitään ajatusta siitä, että sekin loppuu aikanaa. Vaikka kyllähän jokaisessa vuodenajassa on puolensa.

Isompi poika on ottanut aimo harppauksen kohti oikein Isoa poikaa. On tullut tämän kesäloman aikana opittua jo yhtä sun toista. Viimeksi vuorossa oli uiminen. Itse asiassa se menee jo aivan loistavasti. Ei ole kyse mistään pienestä räpiköinnistä, vaan oikein kunnon uimisesta ja jalatkin pysyy pinnan tuntumassa. Kaikkinainen oppiminen tulee kyllä kalliiksi, kun näistäkin oppimisista luvattiin trampoliini pihaan. On se vaan kumma juttu, miten hyvin jotkin houkuttimet toimii ja toiset taas ei vaikuta ollenkaan.

Ai niin, pienempi poikakin saa äidin ylpeäksi. Mikä voisi olla juhlavampaa kuin korjata ensimmäiset kakat potasta. :) Tämä operaatio on kyllä vielä housujen sotkeutumisen asteella noin yleisesti, mutta onhan kesää ja lämmintä vielä pitkästi. Veikkaisin, että parin viikon sisällä vaippaa tarvitaan vain yöllä. Siis mikä ajatus! Tässähän löytyi porkkanaa äidillekin. Olisipa jännää lopettaa vaippashow...