Lupailin aikaisemmin, että alan täällä käymään läpi parhaita ja pahimpia leluostoksia, mitä on tullut tehtyä. Sivupalkissa on jo jonkin aikaa ollut dominosysteemin kuva. Se on ehdottomasti parhaimpien lelujen listalla niin kestävyyden, hinnan kuin monipuolisuudenkin kannalta.

Tämmöisestä paketista ne palat ilmestyi.
115807.jpg

Muoviset dominopalat ei ole kaikkein helpoimpia aseteltavia, mutta onhan noita reippaan paljon ja hienosti jonot kaatuu, kun niitä vaan jaksaa asetella. Pojilla tietysti nuo erikoisvempaimet on ihan must juttu. Varsinkin alalaidassa näkyvä lentokone. Siinä on isommilla pojilla jo mittailemista, kun koittaa laittaa sen asentoon, että ehkä noin metrin päässä dominojono taas alkaa kaatua, kun lentsikka tulee ja osuu.

Tämä siis oli isomman pojan omista rahoista tekemä ostos, johon meni tarkistuksen jälkeen noin 14 euroa. Tuon laatikon lisäksi ostokseen kuuluu noin 200 dominopalan lisälaatikko. Saa nähdä, tuleeko koskaan rakennettua sellaista hurjaa rakennelmaa, jossa olisi noin 400 dominopalikkaa ja erikoisvempeleen sen lisäksi. :D