Tanjan haasteeseen täytynee vastata, vaikka tämä ei vaikutakaan aivan helpolta... Elämäni levyjä siis:

1. Yksi levy, joka muutti elämääsi...
Kaipa tähän on sanottava Metallican Metallica niminen levy, koska sieltä löytyy Nothing else matters. Metallicaa en itse noin vain osannut kuunnella, mutta minut opetti siihen eräs nuoruuden tärkeä henkilö. :) Sanotaanpa, että tuohon kappaleeseen liittyy ensimmäinen kunnon askel aikuistumiseen ja tunteita laidasta laitaan.

2. Yksi sellainen levy, jonka olet kuunnellut useammin kuin kerran...
Madonnan Ray of light. Otin tämän esimerkiksi, koska ajattelin tunnustaa, että Madonnan musiikki on uponnut minuun kautta aikojen. Joskus toki enemmän ja joskus vähemmän.

3. Yksi levy, jonka tahtoisit mukaan autiolle saarelle...
Se olisi voinut olla jotain Whitney Houstonia, jos se ei olisi sekaantunut niihin mömmöihin. Upein ääni hänelä kautta aikojen. Mutta se täytyisi olla jotain, mikä pitäisi järjissä. Tai sitten sen pitäisi olla jotain sopivaa räminää, että pitäisi vauhdissa vaikka mikä olisi. Enpä osaa kunnolla vastata tuohon, kun en ole ajatellut joutua autiolle saarelle lähiaikoina.

4. Yksi levy, joka tekee Sinusta hupakan...
Bananaraman Cruel Summer kappale. Se sijaitsee Bananarama nimisellä levyllä eli se kai sitten. Kyseinen kappale tipauttaa iästä niin paljon pois, etten sitä voi edes tunnustaa. :)

5. Yksi levy, joka saa sinut puhkeamaan kyyneliin...
Kyllä niitäkin kappaleita on matkan varrella ollut. Ei kuitenkaan pitkään aikaan. Olenkohan siis onnellinen? Olen minä niinkin viime aikoina pohtinut. Mutta... Sanotaan, että se on joku kappale, joka tulee vaikkapa radiosta ihan varoittamatta ja koskettaa syvältä. Saattaa olla, ettei samaa kuule enää ikinä, eikä tiedä, mikä se olikaan.

6. Yksi levy, jonka toivoisit tuleen tallennetuksi...
Se suomalainen, jonka sanoitukset olisivat tulleet tai tulisivat ainakin osaksi omasta "kynästäni".

7. Yksi levy, josta toivot ettei sitä olisi koskaan levytetty...
Kamaluuksia löytyy, mutta miksi niitä ei olisi levytetty. Aina niistä joku jotain saa. Ehkä joku Jope Ruonansuu olisi omasta puolestani sillä listalla, jos olisi aivan pakko jotain keksiä.

8. Yksi linja, jota kuuntelet parasta aikaa...
Jo muutaman päivän ajan on soinut Faith Hilliä ja totesin eilen kuunnellessani, että kantripop taitaa sopia minulle, vaikkahan joku ei ikinä moistä tunnustaisikaan. :)

9. Yksi levy, jonka olet aikonut kuunnella...
Se yksi suomalainen bändi, jonka video tuli eilen ja en ole ollenkaan käsittänyt, että se on suomalainen. Upea lauluääni ja hieno biisi. Vaaleahiuksinen kulmikaskasvoinen laulaja, mutta enpä saa mitenkään bändin nimeä mieleeni.

10. Haasta viisi bloggaajaa mukaan...
Mietiskelen ja laitan haastetta eteenpäin, kun keksin... Sea,