Laitoin tämän kuvan kissojenkin blogiin, mutta tässä tosiaan on ollut naurussa pitelemistä siivotun olohuoneen muiston kanssa, joten täytyy osallistua tällä valokuvatorstaihin ja ihmetellä vähän muutenkin paria juttua.

187875.jpg

Ensinnäkin. Pikasten laskujen mukaan tuossa lattialla lojuu noin 150 euroa. Siis noin 30 noin 5 euron korttipakallista kortteja. Huh, huh. Kyllä on markkinointi onnistunut ainakin meidän isomman pojan suuntaan, joka on käyttänyt todella paljon viikkorahojaan yhteen ja samaan keräilykohteeseen. Siinä mielessä hyvä asia, että on saatu korttien keräily pysymään pitkään samassa sarjassa, niin onpahan niitä ainakin riittävästi. :D Muutenkin koitetaan, että lelutkin olisivat mahdollisimman yhteensopivia, joten bioniclet on siinä suhteessa ollut aika hyvä keräilykohde.

Toinen juttu, mikä tästä kuvasta näkyy harvinaisen hyvin on se poikaperheen siisteyspuoli. Itkenkö vai nauranko? Kortit sentään tuli kerättyä pois, kun niin kallisarvoinen asia kannattaa pojankin mielestä kerätä talteen.