Kesälelujen aika alkaa olla pikkuhiljaa loppupuolella ja teinpä pientä inventaariota siitä, miten on niille käynyt. Muovileluja on hajonnut niin uusia kuin vanhojakin. Pihasta löysin useampia palasia. Huokaus.

Vesipyssyistä on hajonnut melkein kaikki. Taitaa täysin ehjiä olla vain kaksi pientä, joista toisen 1 euron hintaisen ostin markkinoilta juuri sen takia, että se näytti niin tukevalta, ettei sitä pari poikaa vahingossa saa rikki. Ongelmana siinä on vaan äärettömän pieni vesisäiliö. Mutta kun kaikki ne pyssyt on hajalla, joissa on irrotettava, erillinen vesisäiliö, niin tuo euron ostos osoittautui loppupeleissä parhaaksi. Sitäpaitsi se on pienemmän pojan käteen niin sopiva, että ei paremmasta väliä. Ehkä pitää ottaa ihmeestä jossain vaiheessa oikein kuva ja laittaa tänne näytille yhtenä kestävimmistä kesäleluista. :)

Autoja ei tullut ostettuakaan. Ne kun ostaa hyvän merkkisinä, niin kestävät kesätolkulla. Kyllä se vaan kannattaa.

Muovinpalaset mitä löysin pihasta, kuuluivat kastelukannuun, frisbiihin, vanhaan mopoon, niihin vesipyssyihin jne. Aika moni oli kuitenkin sellainen lelu, joka on jo haurastunut useampana vuotena. Ehkä tänä kesänä tuli ostettua vähän vähemmän leluja kuin tavallisesti. Hyvä niin.