Miten vaikea onkaan valinta, että kirjoittaako omalla nimellään vai nimimerkillään ja mistä asioista yleensäkään bloggaa. Tekisi mieleni perustaa tämän blogin sijaan blogi, jossa voisi höpistä kaikenlaista laidasta laitaan... Miksi en höpisisi. Rajauksia netissä joutuu tekemään ja selvä rajanveto on tuolla kissablogissakin olemassa. Yksityinen on yksityistä ja rajan toisella puolella voi höpistä mistä vaan.

Aika monella bloggaajalla on useampi blogi. Mistähän se johtuu? Miksi ei voisi kirjoitella kaikenlaista samassa. Monellahan taas onkin bain yksi blogi.

Toinen asia on sitten tämä vuodatus tai muut blogipalvelut. Nyt kun on saanut maistaa ihan oman blogin ylläpitämistä, niin ei tekisi mieli enää katsellä vuodatuksen mainoksia... Siitä se kai eniten kirpaisee tai ärsyttää nykyään.

Mutta. Täytyy jatkaa pohdintaa. Haluan blogin, jossa voi miettiä maailman menoa milloin miltäkin kannalta ja toisinaan kauhistella vaikka pokemon chipsien vetovoimaa. Niillä todella on vetovoimaa. :D Ainakin poikien mielestä.